MIND Young Studio

Groepsfoto S9 2 jpg (1)

Voel je je wel eens somber, heb je vaak last van stress of heb je te maken met andere psychische klachten? Het team van de MIND Young Studio kan erover mee praten. Daarom delen ze video's, posts & podcasts via YouTube, Instagram, TikTok & Spotify over allerlei onderwerpen die te maken hebben met psychische klachten. Ze stellen de vragen die jij ook zou willen stellen, geven de tips waar je wat aan hebt en vragen je om mee te denken.

Wat is de MIND Young Studio

De MIND Young Studio is een onderdeel van MIND dat zich richt op het bevorderen van geestelijke gezondheid onder jongeren. De content wordt zowel voor en door jongeren gemaakt. De MIND Young Studio werkt samen met een brede groep aan professionals, zoals psychologen, therapeuten en ervaringsdeskundigen, om via sociale media informatie en ondersteuning te bieden aan jongeren.

Geen schaamte meer

Een van de belangrijkste doelen van de MIND Young Studio is om de taboesfeer rondom psychische aandoeningen te doorbreken. Ze willen jongeren aanmoedigen om openlijk te praten over hun gevoelens en om hulp te zoeken wanneer dat nodig is, zonder zich te schamen of gestigmatiseerd te voelen.

Op dit moment is er geen MIND Young Studio actief. Maar de vele content die de 9 seizoenen hebben gemaakt zijn allemaal terug te vinden. 

Waar kun je de content vinden?

De MIND Young Studio heeft:

Ondersteuning

De MIND Young Studio wordt mede mogelijk gemaakt door diverse partners, waaronder de donateurs van Stichting MIND.