Gratis absoluut-niet-saaie livestream Time-Out

Op 2 november om 20.30u organiseert stichting Time Out i.s.m. MIND Young een geheel coronaproof Time Out XL event in het Internationaal Theater Amsterdam (ITA). Dit event is gratis op deze website te volgen.

74% van jongeren kampen met psychische problemen als onzekerheid, eenzaamheid en stress, dit wordt door Corona zeker niet minder. Nog steeds moeten studenten binnen afzienbare tijd  hun studie afgerond hebben, hebben ze een hoge studieschuld met weinig uitzicht op een baan en een huis. Het is precies die gevoeligheid die we met Time Out willen bespreken.

Wat kun je verwachten?

Time Out events zijn evenementen voor en met jongeren waar het onderwerp stress en prestatiedruk door theater, muziek, stevige discussie en een live en online onderzoek bespreekbaar wordt gemaakt. Elk Time Out Event bestaat uit een interactieve theatervoorstelling en een nagesprek. Deze speciale editie van Time Out wordt muzikaal ondersteund door singer-songwriter Eva van Manen en het Ensemble ZOEF. 

Dit keer is het event online te volgen via de livestream van de MIND Young Studio. Studenten en docenten zijn van harte uitgenodigd mee te praten.

Gratis Livestream

Via de gratis livestream worden studenten uitgenodigd actief mee te doen. De livestream is te volgen via het YouTube kanaal van de MIND Young Studio en het event is ook te volgen via de Amsterdamse omroepen AT5 en Salto.

Time Out event publiek
Meer nieuws