#Openup

Chiara #openup

Vier op de tien jongeren met psychische klachten schamen zich hiervoor, blijkt uit onderzoek van 3Vraagt. Dat moet echt anders! Daarom organiseren wij in 2020 voor de vierde keer samen met 3FM de #openup-campagne. De week vindt dit jaar plaats van 9 t/m 13 maart.

Al vier jaar lang voeren MIND en 3FM samen de campagne #openup. Met onze campagne willen we jongeren stimuleren om open te zijn over hun psychische klachten en op tijd hulp te zoeken om te voorkomen dat die klachten erger worden. Denk bijvoorbeeld aan stress die uitmondt in een burn-out, of sombere klachten die uitmonden in een depressie.

Je kunt jouw ervaringen met psychische problemen delen via onze website. Hiermee kun je andere jongeren stimuleren om ook open te zijn over hun psychische problemen.

Zou je wel graag willen 'openuppen', maar weet je nog niet hoe? Lees onze 8 tips om te openuppen. En heb je behoefte aan een laagdrempelig en anoniem gesprek met een professionele hulpverlener? Klik dan op de button hieronder.

Bekijk hier ook de site van 3FM over de #openup campagne.

Contact met een hulpverlener

Heb je behoefte aan persoonlijke hulp of advies? Chat (anoniem) met een van de professionele hulpverleners van onze hulplijn MIND Korrelatie. Je kunt ook bellen, Whatsappen of mailen.