#Openup

marketing-man-person-communication_pexels

De volgende editie van de #openup-campagne van MIND en 3FM zal plaatsvinden in maart of april 2020. We houden jullie hiervan op de hoogte!

Ook in 2019 voerden MIND en 3FM samen de campagne #openup. Met onze campagne willen we jongeren stimuleren om open te zijn over hun psychische klachten en op tijd hulp te zoeken om te voorkomen dat die klachten erger worden. Denk bijvoorbeeld aan stress die uitmondt in een burn-out, of sombere klachten die uitmonden in een depressie.

De #openup week vond dit jaar plaats van zaterdag 6 tot en met vrijdag 12 april. Maar je kunt nog steeds je eigen ervaringen met psychische problemen delen via onze site. Hiermee kun je andere jongeren stimuleren om ook open te zijn over hun psychische problemen.

Zou je graag willen 'openuppen', maar weet je nog niet hoe? Lees onze 8 tips om te openuppen. En heb je behoefte aan een laagdrempelig en anoniem gesprek met een professionele hulpverlener? Klik dan op de button hieronder.

Bekijk hier ook de site van 3FM over de #openup campagne.

Contact met een hulpverlener

Heb je behoefte aan persoonlijke hulp of advies? Chat (anoniem) met een van de medewerkers van onze hulplijn MIND Korrelatie. Je kunt ook bellen, Whatsappen of mailen.