Zet jij wel eens een masker op?

Zet jij wel eens een masker op? Deze keer praat het panel van 3FM Tussenuur over je ware ik laten zien. Dit alles vanwege de #trueselfie-week bij 3FM en MIND, een week waarin we gezamelijk psychische klachten bespreekbaar willen maken.

panel_3FM

"Ik doe me vaak anders voor. Dat ik op school het vrolijke meisje uithang, maar me heel anders voel.​​"

Ole en Chayenne geven het eerlijk toe: ze dragen wel eens een masker. Ole: "Ik plaats nooit een droevige foto, want ik wil dat mensen mij zien als een gozer die altijd spontaan is en lacht." 

Chayenne laat ook niet altijd haar ware zelf zien. "Ik doe me vaak anders voor. Dat ik op school het vrolijke meisje uithang, maar me heel anders voel. Dat doe ik omdat ik denk dat als ik laat zien dat ik niet lekker in mijn vel zit, mensen denken dat ik om aandacht vraag."

YouTube videos worden niet getoond omdat je social media cookies uitgeschakeld heb. Bekijk hier de video op YouTube of pas hier je Cookie instellingen aan.

Praten lucht op!

Güner vertelt dat praten belangrijk is. "Dat lucht alleen maar op. Je hoeft niet alleen maar blij te zijn. Iedereen gaat wel eens door een shitperiode. Dat hoort gewoon bij het leven."

Heb jij het moeilijk en zou je daar eens (anoniem) over willen praten? Neem dan contact op met een van onze hulpverleners van MIND Korrelatie.

#Trueselfie-week

Lees en bekijk van 9 t/m 15 april alles over de #trueselfie-week op MINDyoung.nl en 3FM.nl. Zoals tips om te openuppen, verhalen van anderen, en waarom het goed is je ware ik te laten zien. Ook jij kan een bijdrage leveren aan de #trueselfie-week. Plaats je verhaal op social of via jouw eigen kanalen met #trueselfie. En deel je verhaal bij MIND. 

Meer het verhaal van