Time Out Café op Lowlands, in samenwerking met MIND

Time Out

Stress en burn-outs onder studenten en jonge starters zijn aan de orde van de dag, en dat loopt zo gierend uit de hand dat de mentale gezondheid van jongeren nu eindelijk meer aandacht krijgt. Zo besloot het OMT mede dankzij Stichting Time Out vorig jaar om de introductieweken door te laten gaan. Die stichting heeft namelijk als missie om jongeren een stem te geven en daarmee zelfredzamer te maken – en boostert hun zelfrespect met interactieve concepten en projecten.

Geen dampende beker tranen

Dit weekend staat het Time Out Café samen met MIND in Adonis op Cape Lowlands, waar we dagelijks met een open en positieve blik kijken naar een gezondere toekomst voor jongeren. En dan niet sippend boven een dampende beker tranen, maar gewoon gezellig met muziek, theater, humor, interactie en nieuwsgierigheid. Een versgebakken eitje en koffie erbij? Wordt geregeld!

Hoe is het om jong te zijn in deze prestatiemaatschappij? En welke oplossingen en ideeën liggen er voor het oprapen? In het Time Out Café kun je daarover praten met onder meer Thara van MIND Korrelatie, studenten van Lieve Mark en onderzoeker Jolien Dopmeijer. En mede-Lowlanders natuurlijk, want waarom zouden we nog langer wachten? We lossen het zelf wel gewoon op! We zien je op Lowlands als je daar naartoe gaat!

Meer nieuws