#Openup

marketing-man-person-communication_pexels

Ook in 2019 voeren MIND en 3FM samen de campagne #openup. Hiermee willen we jongeren stimuleren om open te zijn over hun psychische klachten en op tijd hulp te zoeken om te voorkomen dat die klachten erger worden. Denk bijvoorbeeld aan stress die uitmondt in een burn-out, of sombere klachten die uitmonden in een depressie.

De #openup week vindt dit jaar plaats van zaterdag 6 tot en met vrijdag 12 april. Je kunt nu al je eigen ervaringen met psychische problemen delen via onze site. Hiermee stimuleer en inspireer je hopelijk andere jongeren om ook open te zijn over hun psychische problemen. Wil jij jouw verhaal via MIND Young delen? Dat kan! #Openup hier

Ben je bereid om je verhaal te doen in de media? Stuur dan een mail naar webredactie@wijzijnmind.nl. Als de media interesse tonen in verhalen van jongeren over de reden waarom ze meedoen aan #openup (je eigen ervaringen met psychiche problemen of die van iemand die dichtbij je staat) zouden we jullie kunnen benaderen hierover.

Zou je graag willen 'openuppen', maar weet je nog niet hoe? Lees onze 8 tips om te openuppen. En heb je behoefte aan een laagdrempelig en anoniem gesprek met een professionele hulpverlener? Klik dan op de button hieronder.

Bekijk hier ook de site van 3FM over de #openup campagne.

Contact met een hulpverlener

Heb je behoefte aan persoonlijke hulp of advies? Chat (anoniem) met een van de medewerkers van onze hulplijn MIND Korrelatie. Je kunt ook bellen, Whatsappen of mailen.