Autisme achter de schermen

We kregen onlangs het volgende bericht van 'In Mijn Hoofd': "Ik ben een vrouw van 28 jaar, en ik heb het syndroom van Asperger. Ik loop er vaak tegenaan dat mensen niet aan mij kunnen zien dat ik autisme heb, en niet goed snappen wat nou eigenlijk het probleem is. Om dit op een begrijpelijke manier uit te leggen heb ik een filmpje gemaakt: ‘Autisme achter de schermen’. In het kader van de #Autismeweek delen we het filmpje graag met jullie:

YouTube videos worden niet getoond omdat je social media cookies uitgeschakeld heb. Bekijk hier de video op YouTube of pas hier je Cookie instellingen aan.

Wat vind jij van dit filmpje?

Lees meer over Autisme op autisme.nl

Ben je hierdoor geraakt en zou je er met iemand over willen praten? Check onze help button.

Meer media