Herken jij de meest voorkomende hallucinaties?

Veel mensen hebben wel eens hallucinaties. Je ziet dan dingen, maar de mensen om je heen zien die dingen niet. Veel mensen hebben wel eens hallucinaties en het is niet schadelijk of gevaarlijk. Wij zetten de 5 meest voorkomende hallucinaties voor je op een rij.

#1

Het kan zomaar gebeuren dat je uit het niets jouw naam hoort. Zijn er mensen in de buurt, dan moet een van hen jou wel geroepen hebben … of toch niet?! Af en toe beelden we het onszelf namelijk in!

170131_HALL_LJ-01

#2

Zag ik nou net mijn overleden oma op straat?! Dit kan je zomaar overkomen, vooral wanneer je oma net overleden is en je nog in de rouw bent. Best wel een intense ervaring, vooral wanneer je diegene goed hebt gekend.

170131_HALL_LJ-02

#3

Herken je dit? Opeens hoor of voel je je telefoon trillen. Je pakt hem, maar het blijkt dat je niet gebeld bent en ook geen bericht binnen hebt... vreemd!

170131_HALL_LJ-03

#4

Huh, zag ik nou... Nee toch niet. Soms verschijnen er beelden in je ooghoek. Een schim die beweegt of een dier dat wegschiet. Maar als je kijkt is het weg! Soms weet je niet of het er wel echt was of toch niet.

170131_HALL_LJ-04

#5

Snak je echt naar iets? Bijvoorbeeld een koude duik op een hele hete dag? Dan kan het zomaar voorkomen dat je dit enorm levendig voor je ziet of ruikt. Zo levendig dat je het bijna kunt aanraken. Alsof het er echt is.

170131_HALL_LJ-05

Lees meer over hallucinaties; dingen zien die er niet zijn.

Meer mind facts