Belgische rapper Safi openupt over depressie

"Mijn brein werkt als een computer waar ik steeds meer bestanden op zet zonder oude bestanden in de prullenbak te gooien. Wat gebeurt op den duur? De schijf raakt vol en crasht. Dat is nu gebeurd en ik besloot om hulp te zoeken." Zo schrijft Safi op zijn Facebookpagina waar hij een post plaatste aan al zijn fans.

Hij geeft aan dat hij al een tijdje worstelt met een depressie. Hij wil hier open over zijn om vooroordelen en taboes over psychische aandoeningen te doorbreken.
Safi is net thuis na een opname van 5 weken. Hij moet zich nog wel even op zichzelf focussen. In zijn Facebook bericht bedankt hij zijn fans die zijn herstel versneld hebben.

Safi heeft besloten dat zijn single toch, of misschien wel juist uitkomt op 23 juni. Ook zal hij een aantal festivals door laten gaan. Bekijk hieronder de clip van Beetje Liefde, die 4 maanden geleden online verscheen.

YouTube videos worden niet getoond omdat je social media cookies uitgeschakeld heb. Bekijk hier de video op YouTube of pas hier je Cookie instellingen aan.

Zit jij niet zo lekker in je vel en wil je daar met iemand over praten? Check onze helpbutton.

Meer muziek