Terug naar homepagina van bijzondere ervaringen

Disclaimer

Dit is de disclaimer van een website van MIND, gevestigd te Amersfoort. Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks is het mogelijk dat informatie die wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.
 
MIND sluit alle aansprakelijkheid uit voor schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van de website(s) van MIND, of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook.
 
MIND mag de websites naar eigen inzicht en op ieder moment aanpassen. MIND is niet aansprakelijk voor de gevolgen van deze aanpassingen. Ook bij het overnemen van gegevens of door technische storingen en andere omstandigheden kunnen fouten in de gegevens ontstaan of gegevens onvolledig overkomen waarvoor MIND geen aansprakelijkheid kan aanvaarden.
 
Deze website bevat links naar websites van derden. MIND is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.
 
Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op de website blijven te allen tijde voorbehouden aan MIND. Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van MIND. Deze kunt u aanvragen via e-mail info@wijzijnMIND.nl
 
Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten via e-mail info@wijzijnMIND.nl. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.
 
MIND is een gezamenlijk initiatief van Fonds Psychische Gezondheid, Korrelatie en Landelijk Platform GGz.
 
MIND
Stationsplein 125
33818 LE Amersfoort

Ik wil meehelpen

Ben jij bereid om samen met ons de inhoud te verbeteren?