Doe mee met Time Out

Time Out event

Organiseer een Time Out event

Wil jij je ook inzetten om belemmerende stress, prestatiedruk en burn-out bespreekbaar te maken én aan te pakken in jouw studie- of werkomgeving? Vind jij het net als wij tijd voor positieve verandering?

Veel onderwijsinstellingen en werkgevers hebben het welzijn van studenten en werknemers, en (te) hoge werkdruk of burn-out op de agenda staan. Goed bezig! Maar…hoe komen ze vervolgens in actie? En wat kunnen we zelf doen om hierin bij te dragen en zelf actie te ondernemen? (Want soms gaat het zoooo traag).

De Time Out Tournee speelt hierop in en geeft jullie (mits je tussen de 18 en 35 jaar bent) de kans om dit thema hands-on en op een creatieve, laagdrempelige manier bespreekbaar te maken en aan te pakken in je eigen studie- of werkomgeving. Time Out Tournee is een rondreizend event wat je in huis haalt en speciaal voor jullie op maat wordt gemaakt.

Over het Time Out event

Time Out is een event dat jou raakt door de voorstelling en door de muziek. Een event waar je de kans krijgt mee te denken en te praten tijdens de workshops. Waar je kunt klagen, biechten, wensen en oplossingen aan kan dragen. Waar je hulp kunt vinden als je die nodig hebt en het allerbelangrijkst: onderdeel bent van een grotere beweging die gedragen wordt door en voor jonge mensen die het tijd vinden voor positieve verandering.

Alle Time Out events samen vormen niet alleen een Time Out Tournee, maar ook een stem vanuit jonge mensen zelf. Stichting TIME OUT verzamelt de komende twee jaar de input en oplossingen die ze krijgen van jullie tijdens de events en publiceren dit. Zo wordt je onderdeel van de Time Out beweging. De oplossingen gaat Stichting TIME OUT over twee jaar presenteren aan de minister van VWS en heel Nederland. 

Kosten Time Out Event

Dankzij de financiële partners Triodos Foundation, AFAS Foundation, Innovatiefonds Zorgverzekeraars en CNV-jongeren is het mogelijk om 75% van de kosten gesubsidieerd te krijgen. Een team van jonge mensen heeft afgelopen jaar keihard gewerkt om dit voor andere jonge mensen mogelijk te maken. Pay it Forward!

Als je een event in huis wilt halen zorgt STICHTING TIME OUT samen met jou dat het een succes wordt. Je doet dit dus in co-creatie. Inmiddels zijn er al meer dan 20 events succesvol gerealiseerd, dus heus, ook jullie kunnen dit.

Time Out event aanvragen

Ben je tussen de 18 en 35 jaar oud en jong professional of student (MBO, HBO of WO)? Vraag dan nu een Time Out event aan! Neem contact op met Stichting TIME OUT via info@timeoutlab.nu.

Praktisch:

  • De lengte van het event is 120 minuten (voorstelling 60 minuten en ‘café’ 60 minuten)
  • Het event past mooi op een symposium, congres, of op een dagdeel van bijvoorbeeld een wellbeing week.