Events

MIND Young organiseert zelf events of samen met partners. Enkele voorbeelden:

DavyEduardKind2_fotoMIND

Last Man Standing

Op 24 juni 2017 stonden 110 mensen op een paal in het Markermeer om aandacht te vragen voor de wachtlijsten in de geestelijke gezondheidszorg. Wij waren ontzettend onder de indruk van de sfeer, de saamhorigheid, het doorzettingsvermogen en het enthousiasme van iedereen die er was, zowel op de palen als in het publiek aan de kant.
Op 23 juni 2018 vond de tweede editie van Last Man Standing plaats. Dit keer werd er aandacht gevraagd voor het scholenproject MIND Young Academy, dat psychische problemen bespreekbaar maakt op school.

Wegens het grote succes, blijven we Last Man Standing herhalen. Ben jij erbij op 22 juni 2019? Tot 1 oktober 2018 is het inschrijven gratis.

lastmanstanding Jasper

Stress to Impress en de Week van de Prestatiedruk

Van 25 tot en met 29 september 2017 organiseerden we samen met To my loved ones (nu Stichting Scherp) de Week van de Prestatiedruk. Het doel van deze week was jongeren relaxed het nieuwe studiejaar te laten beginnen. In deze week deelden wij berichten, blogs en vlogs voor en door jongeren over prestatiedruk en stress. Ook was het mogelijk je prestatiedruk te testen.
Het event Stress to Impress maakte onderdeel uit van de Week van de Prestatiedruk van MIND en was een mega succes.
Tijdens dit event gingen meer dan 500 studenten aan de slag met het aanpakken van hun stress en prestatiedruk. Dit deden zij met behulp van filosoof Bas Haring, hoogleraar en graag geziene gast bij 'De Wereld Draait Door' Erik Scherder, Olympisch schaatser Stefan Groothuis en Hidde de Vries van 7 Day Recharge.

CW4E0284