Events

MIND Young organiseert zelf events of samen met partners. Enkele voorbeelden:

Last Man Standing

Op 24 juni 2017 stonden 110 mensen op een paal in het Markermeer om aandacht te vragen voor de wachtlijsten in de geestelijke gezondheidszorg. Wij waren ontzettend onder de indruk van de sfeer, de saamhorigheid, het doorzettingsvermogen en het enthousiasme van iedereen die er was, zowel op de palen als in het publiek aan de kant.
Het goede nieuws is dat we op 23 juni 2018 Last Man Standing gaan herhalen. Of we weer opstaan tegen de wachtlijsten weten we nog niet, maar uiteraard staan we op voor een relevant onderwerp met betrekking tot psychische gezondheid dat onze aandacht verdient. Face yourself, challenge your mind en doe mee met Last Man Standing 2018.

CW4E0284

Stress to Impress en de Week van de Prestatiedruk

Van 25 tot en met 29 september organiseerden we samen met To my loved ones de Week van de Prestatiedruk. Het doel van deze week was jongeren relaxed het nieuwe studiejaar te laten beginnen. In deze week deelden wij berichten, blogs en vlogs voor en door jongeren over prestatiedruk en stress. Ook was het mogelijk je prestatiedruk te testen.
Het event Stress to Impress maakte onderdeel uit van de Week van de Prestatiedruk van MIND en was een mega succes.
Tijdens dit event gingen meer dan 500 studenten aan de slag met het aanpakken van hun stress en prestatiedruk. Dit deden zij met behulp van filosoof Bas Haring, hoogleraar en graag geziene gast bij 'De Wereld Draait Door' Erik Scherder, Olympisch schaatser Stefan Groothuis en Hidde de Vries van 7 Day Recharge.

Last Man Standing 8