Je kunt er bij @ease over praten

Wist je dat 4 van de 5 jongeren zich niet écht gehoord voelt als het lichamelijk, mentaal of sociaal minder goed gaat? Bij @ease geloven ze dat het anders kan. Praten over je zorgen (zonder verplichtingen) helpt om je sterker te voelen. Bij @ease staat een team van jonge vrijwilligers en professionals klaar om naar jouw verhaal te luisteren en (als het nodig is) je te helpen de juiste zorg buiten @ease te vinden.

wij zijn open_atease

Waar loop jij mee rond?

@ease is er speciaal voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar die behoefte hebben aan een luisterend oor. Liefdesverdriet, ouders die gaan scheiden, financiële problemen, verslaving of somberheid…hoe groot of klein de problemen in jouw ogen ook zijn; je kunt er bij @ease over praten, zo vaak als jij wil. Loop gerust bij @ease binnen: een afspraak maken is niet nodig, maar mag natuurlijk wel.

Alle gesprekken bij @ease zijn vertrouwelijk en gratis

Sinds ze geopend zijn in Maastricht (februari 2018) en Amsterdam (maart 2018) zijn er ruim 30 jongeren langs geweest, waarvan enkelen meerdere keren. De meeste jongeren waren erg tevreden over hun wachttijd en gesprek bij @ease.
 
Veel jongeren willen praten over hoe ze zich voelen, maar ook over sociale relaties, school, werk of een fysiek probleem. Sommigen komen voor advies of willen hulp bij een doorverwijzing naar andere zorg. Ze komen alleen, met een vriend(in) of juist om raad te vragen voor iemand die ze kennen. Een aantal jongeren had weleens gedachten aan de dood; sommige daarvan hadden concrete plannen.

ok_atease

@ease is open

Je kunt meer informatie over @ease vinden via www.ease.nl. In Maastricht en Amsterdam kun je op de openingstijden gewoon binnenlopen.

Maastricht
Dinsdag van 15.30 – 18.30 uur & Donderdag van 14.00 – 19.00 uur.
Bogaardenstraat 35A
maastricht@ease.nl
 
Amsterdam
Woensdag van 14.00 – 19.00 uur.
Houtmankade 336
Amsterdam@ease.nl

Meer nieuws