Loverboy

Het is 5 jaar geleden dat jij mijn leven voor altijd heb verwoest. Vier en halve maand heb jij mij in je macht gehad, Daarna ben ik gered...

Maar nog steeds is elke dag een hel. Jouw impact in die 4,5 maand heeft er voor gezorgd dat ik de afgelopen 5 jaar niet heb kunnen leven en niet kan leven, dat ik nog steeds aan het overleven ben...

Zelfs de kleine dingen die voor de meeste mensen normaal zijn kunnen bij mij al paniekaanvallen of herbeleving oproepen. Alleen omdat jij zonodig geld moest verdienen aan mij. 

Heb jij enig idee wat je mij hebt aan gedaan?  - Al 5 jaar lang is douchen een grote ramp, elke keer zie ik jou weer voor mij en krijg ik een herbeleving.  - De geur van Axe of het merk alleen al zien roept al paniek op.  - Bij Kale mannen gaat er een alarm af in mijn hoofd. - Sowieso mannen: elke nieuwe man vind ik dood eng. - De indeling van jouw huis staat nog op mijn netvlies en in jouw woonplaats ben ik al 5 jaar niet meer geweest.

Ik ga binnenkort in trauma behandeling voor wat jij mij hebt aangedaan!!! Maar het voelt voor mij zo oneerlijk al 5 jaar heb ik mega last van de dingen die jij hebt gedaan! Schuldgevoel, pijn, paniekaanvallen, herbeleving, depressie’s, zelfmoordpogingen...  En jij?! Jij loopt lekker vrij rond en heb nergens last van omdat je al het bewijs goed hebt gewist. Ik hoop dat je dit telezen krijgt want jij bent het niet waard dat ik mij zo moet voelen!

#stoploverboysnu #deelditbericht #waarschuwmeiden #jijwintditniet

Meer ervaringsverhalen