Wij staan voor paal!

Dit zijn Esmee, Niek, Eva en Carlijn. Ze zijn tussen de 20 en 22 jaar oud, komen uit Overijssel en studeren en werken. Als vriendengroep willen zij zich inzetten voor MIND en doen mee met Last Man Standing! Dit omdat ze uit eigen ervaringen en verhalen weten hoe lang de wachtrijen in de hulpverlening zijn: TE lang.

Wijstaanvoorpaal_eigenfoto

Op 24 juni staan deze 4 helden op palen in het Markermeer. Ze proberen dit zo lang mogelijk vol te houden. Het doel: aandacht vragen voor de (gevolgen van de) veel te lange wachtlijsten in de psychische zorg.

"Wij staan voor paal! voor MIND, voor de verwarde jongeren en ouderen, voor onszelf, voor gezinnen in crisis en voor elke andere Nederlander die dringend hulp nodig heeft maar dit vaak extreem lang op zich laat wachten."

Wijstaanvoorpaal2_eigenfoto

"Wij staan voor elkaar en met elkaar, wij staan voor de jong en oud die elke dag een strijd met zichzelf hebben en zich proberen door de dag heen te slaan wanneer de situatie uitzichtloos lijkt. Wij staan voor iedereen die soms te veel in zijn hoofd zit wat er voor zorgt dat functioneren ontzettend moeilijk is. Wij staan voor iedereen die wel eens heeft gehoord: het is een fase, het wordt beter, maar als je er al zo lang mee loopt kan je ook nog wel even wachten op hulp. Dit kan niet, dit moet stoppen!"

Help jij hen mee?
Steun dit geweldig team: wij staan voor paal.
Ook is het nog mogelijk jezelf of een team op te geven voor Last Man Standing.

170327_actiebeeld_LMS_DEF
Meer het verhaal van