Relaxed het nieuwe studiejaar in? Meld je hier aan voor Stress to Impress

Op 28 september 2017 organiseren wij (MIND & To my loved ones) het event ‘Stress to Impress’ op de VU in Amsterdam. Het doel van dit event is jou tools en tips te bieden om relaxed het nieuwe studiejaar in te gaan. Tijdens het event gaat de documentaire ‘Stress to Impress’ in première en krijg je spoedcolleges over prestatiedruk door o.a. filosoof Bas Haring, hoogleraar en graag geziene gast bij 'De Wereld Draait Door' Erik Scherder & Olympisch schaatser Stefan Groothuis. HET EVENT IS UITVERKOCHT!

UItverkocht!

WAAROM DIT EVENT?
Heb jij ook last van stress door social media, studie of van het gevoel van alles te moeten om aan het perfecte plaatje te voldoen? 
Alles moet steeds maar beter en sneller. Wij zeggen ‘nee’ tegen het perfecte plaatje en streven naar de zesjescultuur.

PREMIÈRE STRESS TO IMPRESS
Tijdens het event gaat de langverwachte docu Stress to Impress van To my loved ones in première.
To my loved ones bestaat uit Sanne (22), Alain (24) en Tom (21). Eerder maakten ze een docu over de zelfdoding van hun vriend Dennis. Nu verdiepten ze zich in het onderwerp prestatiedruk.

QUOTES UIT DOCU STRESS TO IMPRESS
Carolien (21): “Ik denk dat ik de reacties en likes altijd heel belangrijk heb gevonden. Dat ik dacht van als ik veel reacties en likes krijg, dan ben ik wel een leuk persoon.”

Jeroen, auteur van De Prestatiegeneratie (26): “Omdat iedereen alleen zijn beste ervaringen deelt, lijkt het wel alsof jouw leven supersaai is.”

PRAKTISCHE INFO
Voor wie: alle jongeren die last hebben van prestatiedruk of er meer over willen weten
Waar: VU Amsterdam, De Boelelaan 1105
Hoe laat: Vanaf 19.30 uur
Kosten: 10 euro

Bekijk hier de sponsoren die Stress to Impress mede mogelijk maken.

Meer media