Nick over zijn angststoornis

Voor Nick lag een glazende carrière bij de luchtmacht in het verschiet. Totdat hij amper twee jaar geleden meerdere malen per week werd overvallen door paniekaanvallen. Niet veel later kwam daar pleinvrees bij. Inmiddels klimt hij uit het dal.

NickOpenup_3fmtussenuur

De angststoornis gooide het hele leven van Nick overhoop. Hij verloor zijn baan, raakte vrienden kwijt en zijn relatie liep op de klippen.

Inmiddels kruipt hij met behulp van, zoals Nick het noemt, happy pills langzaam uit het dal en heeft hij zijn angststoornis steeds beter onder controle. En is hij er klaar voor om zijn verhaal te doen. Daarom toog 3FM-DJ Herman Hofman naar Hoofddorp om Nicks verhaal aan te horen in het kader van #openup.

YouTube videos worden niet getoond omdat je social media cookies uitgeschakeld heb. Bekijk hier de video op YouTube of pas hier je Cookie instellingen aan.

Komt het filmpje binnen of herken jij je in het verhaal en zou je er graag eens (anoniem) met iemand over willen praten? Check onze helpbutton.

Lees en bekijk deze week alles over #openup op MINDyoung.nl en 3FMTussenuur. Zoals tips om te openuppen, verhalen van openuppers, en waarom het goed is om te openuppen.

Ook kun je meer lezen wat een angststoornis is.

OpenUP_Afbeelding_V3
Meer het verhaal van