Ik ben dus ik moet #prestatiedruk

Killian, Bianca, Boas, Merel en Luca vormen samen de redactie van 'Ik ben dus ik moet.' Ze verdiepten zich voor hun studie in het onderwerp prestatiedruk. Volgens hen is het 'scoren of verzuipen.' Ze maakten hier verschillende journalistieke items over.

Ikbendusikmoet_fotoIkbendusikmoet

"We leven in een maatschappij waarin prestatie centraal staat. Geen zesjescultuur meer. Je moet het beste in jezelf naar boven halen. Niet alleen tijdens je studie, maar ook in je sociale leven, op het werk en misschien zelfs binnen het gezin. Het is geen nieuws meer dat steeds meer jongeren last hebben van burn-out klachten in de wedstrijd die 'het leven 'heet.

'Ik ben dus ik moet' ging daarom met twee coaches en een enorm bord de straat op. Ze vroegen aan mensen op straat: Welke druk ervaar jij? Ook namen ze twee coaches mee, die ook jou 2 tips geven om met prestatiedruk om te gaan. Zie het onderstaande filmpje!

YouTube videos worden niet getoond omdat je social media cookies uitgeschakeld heb. Bekijk hier de video op YouTube of pas hier je Cookie instellingen aan.
Meer media