"Ik was altijd over-gemotiveerd, streefde naar het best mogelijke"

Van het ene op het andere moment was het gedaan. Van energiek, levendig persoon naar omaatje die moeite heeft om een trap op te komen. Dit overkwam Sharon toen ze 17 was. Een burn-out was een feit.

Mijn-verhaal_youngcoach

Na vallen en opstaan begint Sharon haar leven nu weer langzaam op de rails te krijgen. Hoewel ze gestopt is met school, heeft ze nog nooit zoveel geleerd als in dit jaar. Ze is zich gaan verdiepen in psychologie, voeding en bewegen en snapt ondertussen als geen ander hoe belangrijk het is goed voor jezelf te zorgen.

Ook kwam ze onlangs in de media, ze deed mee aan Sophie in de Mentale Kreukels (zie onderstaande video) en haar verhaal verschijnt binnenkort in de Linda.

YouTube videos worden niet getoond omdat je social media cookies uitgeschakeld heb. Bekijk hier de video op YouTube of pas hier je Cookie instellingen aan.

Ook houdt Sharon een blog bij. Op deze manier hoopt ze mensen met dezelfde of vergelijkbare problemen een duwtje in de rug te kunnen bieden, te laten zien dat ze niet de enige zijn en de taboe uit de wereld te helpen. Hier een stukje uit een blog waarin ze haar verhaal deelt:

"Dat de middelbare school niks voor mij was en ik totaal niet op mijn plek zat was me al wel duidelijk, maar dat dat zulke grote gevolgen kon hebben, daar was ik me niet bewust van.
Ik was altijd al over-gemotiveerd, streefde naar het best mogelijke maar draafde daarin compleet door. Nergens nam ik genoegen mee en ik was ook nog eens zeer ontevreden met mezelf. Daarnaast heb ik een gebeurtenis uit het verleden weggestopt en zo langzaam maar zeker mezelf compleet uitgeput. Hoewel dit zich vanaf de eerste klas van de middelbare school (VWO) afspeelt, begon zich dit in de 4e klas pas lichamelijk te uitten."

Lees haar hele verhaal op Young Coach.

Zit jij niet zo lekker in je vel en wil je daar met iemand over praten? Check onze helpbutton.

Meer het verhaal van