Ben jij eerlijk over jezelf? Doe mee aan het onderzoek

Hoe zien jouw Insta- en Facebookprofiel eruit? Dikke kans dat ze vol staan met vrolijke foto's en video's van jou en je vrienden op een feestje, op vakantie of bij een concert of festival. Een verzameling van vooral blije momenten. Maar in tegenstelling tot al die vrolijke berichten is het leven niet altijd leuk. Niemand is continu blij of gelukkig. Iedereen voelt zich wel eens verdrietig, eenzaam, gespannen of angstig. Hierover open zijn, is voor veel mensen lastig.

selfiecolour_3fm

Onderzoek over de mind van jongeren

Doe je mee aan een onderzoek van EenVandaag? Op deze manier krijgen we inzicht hoe het gaat met de mentale gezondheid van jongeren. Open kunnen zijn over psychische klachten vinden wij heel belangrijk. Laat jij je ware gezicht zien?

#Trueselfie week MIND en 3FM

Van 9 t/m 15 april is het #trueselfie-week, die we organiseren met 3FM. In die week stimuleren we jongeren te praten over psychische issues in de breedste zin van het woord: sociale- en prestatiedruk, angsten, eenzaamheid, burn-out, strubbelingen en depressie. We roepen jongeren op hun ware ik te laten zien: een #trueselfie.

Selfie_pexels

Laat je ware ik zien!

De #trueselfie-week maakt onderdeel uit van de #trueselfie-weken op NPO 3, die van 9 april t/m 16 mei plaatsvinden. Ook in samenwerking met MIND.

Er komen tijdens deze weken veel docu's, tv-programma's en after talks over dit thema. Allemaal met als doel het makkelijker te maken te praten over je shit, om problemen vroegtijdig aan te pakken, om steun te krijgen, waardoor klachten niet verergeren. Deel je verhaal met #trueselfie en doe mee aan het onderzoek van EenVandaag.

Heb je na het lezen van dit artikel de behoefte om met iemand te praten, check dan onze helpbutton.

Meer uitgelicht