5 herkenbare dingen als je last hebt van het perfecte plaatje #prestatiedruk

Je loopt al 4 dagen lang in je favoriete joggingbroek, levend op boterhammen met pindakaas, je relatie is net voorbij en net dat ene belangrijke tentamen dat je echt móest halen heb je verknald. Inmiddels is de ochtend al bijna voorbij en lig jij nog steeds in je bed. Verveeld open je Instagram en binnen een minuut zakt de moed je nog dieper in de schoenen. Heeft iedereen nou echt zo’n leuk en perfect leven? Check hieronder of jij je laat beïnvloeden door al die perfectie en of jij er misschien zelf ook aan meedoet.

perfecteplaatje_pexels

1. 100 FOTO'S EN 2 FILTERS gaan eraan vooraf voordat je die ene selfie op Instagram plaatst.

2. JE ETEN IS STEEVAST KOUD. Je bent langer bezig met het mooi maken van je havermoutje dan het opeten zelf. En dan zijn de foto’s nog niet eens gemaakt.

eaters_unsplash

3. TWEE WEKEN OP VAKANTIE IN SPANJE VIND JE NOG WEL LEUK. Als je langer en verder weg gaat krijg je last van heimwee. Toch ben je aan het rondkijken voor een stage in het buitenland.

4. JE DEELT ALLEEN DE LEUKE DINGEN, zoals die gezellige vrijdagmiddagborrel, je nieuwste outfit, en die ene keer in de week dat je naar de gym gaat.

5. JE BENT JEZELF CONSTANT AAN HET VERGELIJKEN MET ANDEREN. Na een kwartiertje op social media te hebben gezeten is je goede humeur als sneeuw voor de zon verdwenen na het zien van al die #creatieve, #sociale, #grappige, #romantische en #sportieve levens van iedereen. Je trekt je dekbed nog maar eens goed omhoog terwijl je nog een hap van je bammetje neemt.

5herkenbaredingen-hetperfecteplaatje_illustratieCarolien

Herken je je in een of meerdere dingen die hierboven genoemd zijn en zou je daar graag eens met iemand (anoniem) over willen praten? Neem gratis contact op met MIND Korrelatie.

Meer mind facts