3FM DJ Wijnand openupt in uitzending

Tijdens de middagshow van Wijnand wordt er deze week aandacht besteed aan de #openup-week. Maar Wijnand besteedt niet alleen aandacht aan #openup, hij doet er zelf ook aan mee. 

Wijnand_van3FM

Toen 3FM Tussenuur Wijnand benaderde, wilde hij graag aanhaken om het praten over psychische klachten onder jongeren te stimuleren. Dit soort dingen gaan hem aan het hart, vooral ook omdat toen hij jong was zelf kampte met een angststoornis.

Daarom gaf hij aan het begin van onze #openup-week meteen het goede voorbeeld. Hij slingerde zijn verhaal de ether in, een verhaal dat hij eigenlijk nog niet eens met al zijn collega's had gedeeld.  

Beluister het hele audiofragment met Wijnand terug, met ook het verhaal van Carolien, die vertelt welke muziek haar helpt als ze depressief is.  

Heb jijzelf of heeft iemand in je omgeving klachten en zou je daar graag eens (anoniem) met iemand over willen praten? Check onze helpbutton.

Lees en bekijk deze week alles over #openup op MINDyoung.nl en 3FMTussenuur. Zoals tips om te openuppen, verhalen van openuppers, en waarom het goed is om te openuppen. Door te bloggen of te vloggen kun jij ook een bijdrage leveren aan de #openup-week. Lees onze 8 tips om te openuppen.

OpenUP_Afbeelding_V3
Meer media