Meer dan 100 palen, 1 uitdaging. Doe jij mee?

Face yourself, challenge your mind en doe mee met Last Man Standing!

Stel, je voelt je depressief en je moet maanden op hulp wachten. Wat dan? De wachtlijsten in de psychische hulp zijn lang. Veel te lang.

Het is tijd voor actie! Sta daarom nu op tegen de wachtlijsten en doe mee met Last Man Standing. Ga op 24 juni samen met anderen op een paal staan in het Markermeer en probeer dit zo lang mogelijk vol te houden. Het doel: aandacht vragen voor de (gevolgen van de) veel te lange wachtlijsten.

campagnebeeld

HOE WERKT HET?
In het Markermeer (in Schellinkhout, vlakbij Hoorn) plaatsen we palen in het water. Het is de bedoeling dat je zo lang mogelijk op jouw paal blijft staan. We vragen je zoveel mogelijk geld in te zamelen bij vrienden, familie en collega’s. De actie start om 12:00 uur en duurt tot uiterlijk 18:00 uur. Want, zo lang duurt het voordat het record paal-staan is verbroken. Er blijft één iemand als laatste over: de Last Man Standing.

Je strijdt niet alleen voor dit belangrijke doel, het wordt ook een bijzondere uitdaging die je niet snel zal vergeten. Samen met anderen sta je op een paal, luister je naar muziek en deel je verhalen. Natuurlijk wil jij deze fantastische ervaring niet aan je voorbij laten gaan.
Er zijn maar een beperkt aantal palen, dus schrijf je vandaag nog in. Dit kan natuurlijk ook met z’n tweeën of met een heel team.

Dus sta op, voor jezelf, voor iemand die je kent of voor al die mensen die te lang moeten wachten op hulp.

Voor wie sta jij? 

MEEDOEN?
Wil je je aanmelden, meer lezen over de andere helden die zich hebben aangemeld of wil je iemand sponsoren? Ga dan naar: Lastmanstanding.nl

Meer media